Potajito de verdura canario
Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Potajito de verdura canario. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Potajito de verdura canario is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Potajito de verdura canario is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Potajito de verdura canario, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potajito de verdura canario delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Potajito de verdura canario is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Potajito de verdura canario estimated approx 90 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Potajito de verdura canario using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Hola, un abrazo a todos mis paisanos repartidos por todo todo el mundo!!aunque es el plato más hecho en nuestras casas, en todas las islas, desde pequeñitos, ahora con los tiempos y los nuevos cocineros, va cambiando, aunque la base siempre seguirá siendo, la de nuestras madres y abuelas que mejor homenaje!!!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Potajito de verdura canario:
- 1 bubango o calabacín
- 1 cebolla pequeña
- 1/4 Kg calabaza
- 2 zanahorias
- 1 piña de millo
- 150 g habichuelas
- 100 g judías blancas
- 1/2 Kg papas
- unos granitos sal gorda, ranitas perejil, pizca pimentón y azafrán
- un trozo chorizo
- 150 g costilla salada
- 1 tomatito,opcional
- 3 dientes ajo
Instructions to make to make Potajito de verdura canario
- Poner a desalar la costilla, un buen rato antes en un no y en un caldero, yo lo llamo fondo, pochar la cebollita los dos ajos, el otro pequeño lo reservamos para el majado, el tomate, pelado, todo picado y con poca aceite,echamos nuestras verduras picadas a nuestro modo, removemos y mezclar, echar el pimentón cuidado que no se queme y un poquito de sal.
- Tener remojadas también nuestras judías, pueden se las blancas o cualquier tipo, en casa gusta más con garbanzos, pero hay que aprovechar lo que hay en la nevera! igual que le podéis añadir mas verduras como col, espinacas, acelgas...pero le cambia un poco el sabor y éste esta muy suave y bueno!!!
- Añadimos la costilla el chorizo, las papitas picadas, mejor chasqueadas que suelten el almidón y adivespesa más, truco de mi abuela y mi suegra! añadir agua,caldo hasta debajo de las asas, y cuando hierva incorporar las judías o garbanzos, echar sal o media pastilla de caldo, poner a calentarcel azafrán en la tapa para tostar un poco.
- A fuego lento, y como no es muy grande, tarda casi una hora, en olla expresa,calcular la mitad, aunque cdo saqueos el vapor, hay que escacharlo bien y dejar unos minutos más para que ligue, en el almirez poner el ajito picado, unas ramitas de perejil, unos granos de cominos opcional nuestro azafrán, y un poquito sal, incorporar al potaje unos cinco mis antes de apagar, escacharlo o pasar la batidora eso es a vuestro gusto, en casa nos gusta que se vea!!
- Ahora con el calor se come menos, pero cuando hace frío...que bueno que apetece, con un poquito de gofio nuestro, un vasito de vino y un buen trozo de nuestros buenísimos quesos!! A comerrr!!
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not need to discover them but just if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a full overview to quick and very easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Potajito de verdura canario. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment